Vi fremstiller kun på specialmål til Danmarks skarpeste pris - beregn selv inde på produktsiden - KLIK HER

Insektnet og fluenet til dør/terrassedør og vindue - LINE 7mm


LINE 7mm serien er insektnet til dør og vindue

LINE 7 mm serien er fluenet til dig, som ikke går på kompromis med kvalitet og udseende. Dette fluenet sørger for at hverken fluer, bier, myg, edderkopper og andre former for insekter kommer ind i huset gennem din terrassedør. Den tætte sammenslutning mellem fluenet og aluminiumsramme sørger for at ubudne insekter holdes ude.

Dette fluenet til dør har ligeledes sammen med dets kvalitet også det visuelle med sig, hvilket giver et naturligt udseende ved døren, hvor fluenettet kan monteres. Ved luk af fluenet, vil den naturlige dagslys stadig komme ind i huset, hvormed insekterne forbliver ude.

Fluenettet monteres med skruer på vinduesrammen/dørkarmen, men det er selvfølgelig også muligt at montere insektnettet med dobbeltklæbende tape.

LINE serie insektnet kan bestilles med hvid aluminiumsramme og antracit aluminiumsramme og er velegnet til alle former for indgangspartier. LINE serie fluenet passer til alle boligtyper og næsten alle slags døråbninger. LINE 7mm kan også anvendes til vinduetyper, hvor afstand fra vindueshåndtag til vinduesramme er under 3 cm.  

Net og ramme i høj kvalitet

Insektnettet er opbygget med 3 ydre aluminiumsrammer - alle med hver sin glideskinne og en bund af hård plast. I den ene ramme er der monteret et insektnet af glasfiber af høj kvalitet, og derfor yderst modstandsdygtigt og kan sidde i vinduet i mange år uden at vise tegn på slid. Insektnettet kan efter dit valg lukkes mod højre eller venstre. Du trækker blot insektnettet fra og du får adgang til at åbne eller lukke døren. Insektnettet kan altså leveres præcis efter dit behov.

Insektnettet vil ved lukning berøre aluminiumsrammen indeholdende en magnet liste og dermed en absolut tæt sammenslutning, som sørger for insekterne holdes ude.

Aluminiumsrammen i siderne og top er 3 cm i højden. Bundlisten af aluminium er 7mm høj og dermed ikke til gene når du går ind eller ud igennem dørindgangen.

Insektnet efter mål

myggefri.dk kan levere insektnet i alle størrelser op til en højde på 3 meter. 

Vi leverer udelukkende insektnet efter mål, da vi ønsker vores kunder får et insektnet, som passer akkurat til deres vindue og dermed en tæthed, som sørger for insekterne holdes ude. Et insektnet efter specialmål giver yderligere et naturligt udseende i dit hjem, da det oftest går ud i et med vinduesrammen.  

Danmarks billigste insektnet

Ved sammenligning med andre insektnet forhandlere, er vores priser minimum 20% under konkurrenterne. Hvad angår kvalitet, det visuelle og betjening af insektnettet, er vores produkter på niveau med konkurrenterne - hvis ikke bedre.

Da vores tyske samarbejdspartner opererer i Sydtyskland og Sydeuropa, hvor insektvæksten er enorm, og insektnet i ethvert hjem er en selvfølge, er vi derfor i stand til at give den bedste pris til dig og dit hjem.

Vi ønsker alle skal have råd til et hjem uden fluer, bier, edderkopper og andre former for insekter.

Gå ind på vores produktside og find en pris på insektnet til dit hjem eller virksomhed