Vi fremstiller kun på specialmål til Danmarks skarpeste pris - beregn selv inde på produktsiden - KLIK HER

Insektnet og fluenet til vindue


LINE 45 og LINE 90 serien er insektnet til vindue

LINE 45 og LINE 90 serien er insektnettet til dig, som ikke går på kompromis med kvalitet og udseende. Dette insektnet sørger for at hverken fluer, bier, myg, edderkopper og andre former for insekter kommer ind i huset gennem dine vinduer. Den tætte sammenslutning mellem insektnet og aluminiumsramme sørger for at ubudne insekter holdes ude.

Dette insektnet har ligeledes sammen med dets kvalitet også det visuelle med sig, hvilket giver et naturligt udseende ved vinduet, hvor insektnettet kan monteres. Ved luk af insektnet, vil den naturlige dagslys stadig komme ind i huset, hvormed insekterne forbliver ude.

Insektnettet monteres med skruer på vinduesrammen, men det er selvfølgelig også muligt at montere insektnettet med dobbeltklæbende tape.

LINE serie insektnet kan bestilles med hvid aluminiumsramme og koksgrå aluminiumsramme og er velegnet til alle former for vinduespartier. LINE serie insektnet passer til alle boligtyper og næsten alle slags vinduer. 

Net og ramme i høj kvalitet

Insektnettet er opbygget med 4 ydre aluminiumsrammer - alle med hver sin glideskinne. I den ene ramme er der monteret et insektnet af glasfiber af høj kvalitet, og derfor yderst modstandsdygtigt og kan sidde i vinduet i mange år uden at vise tegn på slid. Insektnettet kan efter dit valg lukkes mod højre eller venstre. Du trækker blot insektnettet fra og du får adgang til at åbne eller lukke vinduet. Insektnettet kan altså leveres præcis efter dit behov.

Kvalitets insektnet

Insektnettet vil ved lukning berøre aluminiumsrammen indeholdende en magnet liste og dermed en absolut tæt sammenslutning, som sørger for insekterne holdes ude.

Aluminiumsrammen i siderne og top/bund er 2 cm i højden. 

Insektnet efter mål

myggefri.dk kan levere insektnet i alle størrelser op til en højde på 5 meter.

Vi leverer udelukkende insektnet efter mål, da vi ønsker vores kunder får et insektnet, som passer akkurat til deres vindue og dermed en tæthed, som sørger for insekterne holdes ude. Et insektnet efter specialmål giver yderligere et naturligt udseende i dit hjem, da det oftest går ud i et med vinduesrammen.  

Danmarks billigste insektnet

Ved sammenligning med andre insektnet forhandlere, er vores priser minimum 20% under konkurrenterne. Hvad angår kvalitet, det visuelle og betjening af insektnettet, er vores produkter på niveau med konkurrenterne - hvis ikke bedre.

Da vores tyske samarbejdspartner opererer i Sydtyskland og Sydeuropa, hvor insektvæksten er enorm, og insektnet i ethvert hjem er en selvfølge, er vi derfor i stand til at give den bedste pris til dig og dit hjem.

Vi ønsker alle skal have råd til et hjem uden fluer, bier, edderkopper og andre former for insekter.

Gå ind på vores produktside og find en pris på insektnet til dit hjem eller virksomhed