Vi fremstiller kun på specialmål til Danmarks skarpeste pris - beregn selv inde på produktsiden - KLIK HER

Blog


Myggenet til alle 

Hvis du også er træt af nærgående myg eller en summen lyd under din nattesøvn, kan insektnet fra myggefri.dk afhjælpe irritationen. Myggenet er en effektiv måde at holde myggene ude, uden nogle former for betænkeligheder over om myggene kan finde vej ind ved åbning af døre og vinduer. Der findes en hel del forskellige myggenet, og derfor vigtigt at du vælger den rette løsning til dit hjem. 

 

Vi går ikke på kompromis med kvalitet og design

    • Insektnet i elegant design. 
    • Insektnet efter specialmål 
    • Insektnet til overkommelig pris
    • Insektnet i høj kvalitet
    • Insektnet med nem betjening

 

Insektnet efter specialmål

Det rette insektnet i hjemmet sikrer et insektfrit indeklima, og dermed ingen betænkeligheder om hjemmet vil overdynges af fluer, insekter, myg og andre ved åbning af vindue eller dør. 

Vi producerer insektnet til døre og vinduer af højeste kvalitet og vores kunder er især overrasket over den nemme betjening, som disse insektnet sikrer. Insektnettet skal blot skubbes fra den ene side til anden, og du kan dermed byde den friske luft velkommen ind i dit hjem og samtidig sørge for et insektfrit indeklima.

Alle vores produkter fremstilles efter mål. Dvs. ved bestilling i produktsiden indtaster du blot højde og bredde på det ønskede insektnet, og du vil modtage enten et samlet insektnet eller "saml selv" insektnet. Et samlet insektnet kan blot sættes i eller på karmen lige efter modtagelse.

 

Nok Danmarks billigste

Ved sammenligning med andre insektnet forhandlere, er vores priser minimum 20% under konkurrenterne. Hvad angår kvalitet, det visuelle og betjening af insektnettet, er vores produkter på niveau med konkurrenterne - hvis ikke bedre.

Da vores tyske samarbejdspartner opererer i Sydtyskland og Sydeuropa, hvor insektvæksten er enorm, og insektnet i ethvert hjem er en selvfølge, er vi derfor i stand til at give den bedste pris til dig og dit hjem.

Vi ønsker alle skal have råd til et hjem uden fluer, bier, edderkopper og andre former for insekter.

 

myggefri.dk

 

I vores blog kan du få et indblik i, hvad det vil sige at have monteret insektnet i hjemmet fra myggefri.dk.

I galleriet kan du se billeder af et hjem monteret med LINE 7mm insektnet. Her bør man lægge mærke til den minimale afstand fra vindueshåndtag til vindueskarm, da denne kun er ca. 2 cm, hvorfor der her blev anvendt LINE 7mm insektnet. 

Husk at alle vores insektnet bliver produceret efter specialmål, hvilket giver et naturligt udseende mellem vindueskarm og insektnet.