Vi fremstiller kun på specialmål til Danmarks skarpeste pris - beregn selv inde på produktsiden - KLIK HER

Om myggefri.dk


myggefri.dk er en dansk virksomhed. Vi beskæftiger os udelukkende med kvalitets fluenet/insektnet og myggenet til privat- og erhvervsejendomme. Vi har nøje valgt vores produkter baseret på nogle undersøgelser, der viser at efterspørgslen på fluenet/insektnet skal være effektivt og simpelt til en overkommelig pris.

Alle vores fluenet/myggenet fremstilles på specialmål. Dvs. ved bestilling i produktsiden indtaster du blot højde- og breddemål på det ønskede insektnet, og du vil modtage enten et samlet insektnet eller "saml selv" insektnet. Et samlet insektnet kan blot sættes i eller på karmen/rammen lige efter modtagelse. Ved "saml selv" vil du modtage dit insektnet i 3 dele, og du skal blot samle top- og bundprofil - meget simpelt. Du skal hverken skære, klippe eller følge en lang monteringsvejledning. Dette er unikt når du handler ved myggefri.dk  

  Vores tyske samarbejdspartner, som opererer i Tyskland og Sydeuropa har været i branchen flere årtier, og har gennem tiden været med til at befri flere husstande for insekter i de områder. I områder hvor der er meget grønt, er flue- og insekttilvæksten enorm, og vi kan tydelig se at fluenet/insektnet i ethvert hjem i disse lande er et selvfølge. Klimaet som ændres med hastige skridt, tror vi er med til at formere de uønskede insekter, hvorfor vi anbefaler alle hjem får monteret et insektnet så hele familien kan nyde ethvert øjeblik i hjemmet. 

  Størstedelen af vores produktion finder sted i Danmark, vi samarbejder dog også med vores tyske samarbejdspartner hvad angår produktion, som også - alt afhængig af den bestilte vare, er med til at producere vores kvalitets fluenet/insektnet.

   

  LINE 45

   

  www.myggefri.dk

  På vores hjemmeside kan du se hvilke produkter vi forhandler, og har mulighed for at beregne en pris, så længe du har målene. 

  Vi leverer udelukkende fluenet/insektnet på specialmål, da vi ønsker vores kunder får et fluenet, som passer akkurat til deres vindue eller dør og dermed en tæthed, som sørger for insekterne holdes ude. Et insektnet på specialmål giver yderligere et naturligt udseende i dit hjem, da det oftest går ud i et med vinduesrammen eller dørkarmen.

  Vi leverer til private- samt erhvervsejendomme og har en leveringstid på 3-4 uger. 

  Vores maskiner

  Vi anvender udelukkende top-udviklede maskiner til fremstilling af vores insektnet. Vi følger nøje udviklingen på internationalt plan for at have de bedste maskiner til produktion af insektnet til den skarpeste pris.