Vi fremstiller kun på specialmål til Danmarks skarpeste pris - beregn selv inde på produktsiden - KLIK HER

Køb et insektnet tilpasset dit hjem


Det rette insektnet i hjemmet sikrer et insektfrit indeklima, og dermed ingen betænkeligheder om hjemmet vil overdynges af fluer, insekter, myg og andre ved åbning af vindue eller dør. 

Vi producerer insektnet til døre og vinduer af højeste kvalitet og vores kunder er især overrasket over den nemme betjening, som disse insektnet sikrer. Insektnettet skal blot skubbes fra den ene side til anden, og du kan dermed byde den friske luft velkommen ind i dit hjem og samtidig sørge for et insektfrit indeklima.

Alle vores produkter fremstilles efter mål. Dvs. ved bestilling i produktsiden indtaster du blot højde og bredde på det ønskede insektnet, og du vil modtage enten et samlet insektnet eller "saml selv" insektnet. Et samlet insektnet kan blot sættes i eller på karmen lige efter modtagelse.

Ved "saml selv" vil du modtage dit insektnet i fire stykker, og du skal blot samle hjørnerne med medfølgende dele - meget simpelt. Du skal hverken skære, klippe eller følge en lang monteringsvejledning. Dette er helt unikt når du handler ved myggefri.dk

Du har mulighed for at bestille insektnet både til vindue og dør, om det skal være samlet eller usamlet, bestemmer du også selv. Ønsker du selv at samle, vælger du blot "Saml-selv" under produktoversigten.

Net og ramme i høj kvalitet

Insektnettet er opbygget med 3 eller 4 aluminiumsrammer - alle med hver sin glideskinne. I den ene ramme er der monteret et insektnet af glasfiber og polyester af høj kvalitet, og derfor yderst modstandsdygtigt og kan sidde i vinduet i mange år uden at vise tegn på slid. Insektnettet kan efter dit valg lukkes mod højre eller venstre eller op eller ned. Du trækker blot insektnettet fra og du får adgang til at åbne eller lukke vinduet. Insektnettet kan altså leveres præcis efter dit behov.

 

 

Danmarks billigste insektnet

Ved sammenligning med andre insektnet forhandlere, er vores priser minimum 20% under konkurrenterne. Hvad angår kvalitet, det visuelle og betjening af insektnettet, er vores produkter på niveau med konkurrenterne - hvis ikke bedre.

Da vores tyske samarbejdspartner opererer i Sydtyskland og Sydeuropa, hvor insektvæksten er enorm, og insektnet i ethvert hjem er en selvfølge, er vi derfor i stand til at give den bedste pris til dig og dit hjem.

Vi ønsker alle skal have råd til et hjem uden fluer, bier, edderkopper og andre former for insekter.